ДГ №32 "Българче"
Детска градина в гр. София, ж.к. Люлин 3

Благотворителна кампания "Подари щастие"

Благотворителна кампания „Десислава Николова-Подари щастие

Десислава Николова е млада жена, съпруга, майка, служител в МВР, водещ на предаването „Супер жените“ и създател на проекта „Десислава Николова-Подари щастие“. Вдъхновена от незабравите 9 месеца със сина си Никола и трогната от негативната статистика, Деси решава да повлияе положително на бъдещите и настоящи майки с авторската си книга „Щастлива и красива бременност като моята”. Именно тя е в основата на проекта „Десислава Николова-Подари щастие.

С всяка закупена книга, читателите допринасят за подобряването на средата в неонатологични отделения в страната, работещи с остаряла апаратура, в която недоносените бебчета не могат да се развият пълноценно и остават с трайни увреждания.

Благородната акция се развива много успешно, като само за 2018 г. са продадени над 2 300 книги, заченати са стотици бебенца, дори и при двойки след неуспешни ин-витро опити. А събраните средства от кампанията са над 40 000 лева.

Надарените с нови кувьози и апаратура болници са в следните градове: Червен бряг, Горна Оряховица, Гоце Делчев, Разград…предстой да бъде избрана следващата болница.

Деси сподели пред нас: „Не е нужно да сме страдали, за да ценим, това което имаме и да помагаме! Моето дете се ражда ДОносено, но за мен е важна не само каузата, а и личния пример като възпитателен метод. Практиката показва, че късметът всъщност е лична отговорност към всеки един ежедневен избор, а от друга страна всяка наша мисъл, се превръща в действие..действието в навик и така навика в съдба!“

Повече информация за благородната инициатива можете да откриете на страницата на Десисислава Николова – Подари щастие във Фейсбук. Ако желаете да дарите средства, можете да го направите по банкова сметка или Пейпал:

Банка Райфайзенбанк България;

BG86RZBB91551007379705;

Фондация „Кажи здравей на здравето“;
Tитуляр: Десислава Николова

Пей пал - podari.shtastie@gmail.com

 

 

За контакти:

                                                                                                                           Десислава Николова,

                                                                                             Email: dpetrowa@abv.bg

                                                                                                                       Тел: 0883 378 554