ДГ №32 "Българче"
Детска градина в гр. София, ж.к. Люлин 3

Авторски спектакъл "Стихове и песни за случки интересни"

На 21 май, в Културния център „Люлин“, ДГ 32 „Българче“ представи спектакъла „Стихове и песни за случки интересни“.Автор –Ирена Букурещлиева, аранжимент на песните – Борис Чъкъров, с участието на вокална формация „Детски ноти“ с художествен ръководител Лилия Богданова и децата от 2 група „Бон бон“ и 3-те групи „Усмивка“ и „Звездица“.

Пред публика от учители, родители и гости – зам.кмет район Люлин Мила Ганозова, гл. експерт по образованието район Люлин, Столична община, директори и учители от частни и държавни градини, музиканти професионалисти, емоционално бяха изпяти, придружени с танци, авторски песни и рецетирани авторски стихове, под надслова „Обичаме Ви!“.

Уникалността на този спектакъл е, че се представиха песни и стихове, вдъхновени от живота на самите деца, пресъздаващи техния богат вътрешен свят, свързан с вълненията им по време на израстването им в първите 7 години.И също така уникално е това, по думите на самия автор Ирена Букурещлиева, че на сцената застанаха не, специално подбрани и обучавани деца, а деца от детска градина, които доказаха, че с много работа, всеотдайност и любов, е възможно да се постигне професионализъм, достоен за уважение.